Avocado & Hummus
Een pizza zonder kaas? Jazeker, en je gaat er geen spijt van krijgen! De gele tomatensaus zorgt al voor een bijzondere eerste indruk. Als je nog nooit warme avocado hebt gegeten (probeer het eens in je tosti!) dan weet je nog niet wat je mist. De hummus combineert perfect met de middenoosterse Za’atar, een kruidige mix aan smaken met onder andere sesamzaad, zuurkruid, tijm en marjolein.

Avocado & Hummus

Gele tomatensaus | wilde tomaten | verse avocado | hummus | geroosterde baby paprika | Za’atar | gemarineerde jonge veldsla
BBG
BBG? Een afkorting van drie toppers: Buffelmozzarella, Bacon en Gorgonzola. Niet dat de rest van de ingrediënten minderwaardig zijn, want hallo, huisgebraden gehaktballetjes, pittige honing en geroosterde sesam? Je denkt nu misschien; t’is teveel! Maar geloof ons, het is precies genoeg. Of geloof ons niet en probeer het uit, dat mag natuurlijk ook.

BBG

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | huisgemaakte gebraden gehaktballetjes | krokante bacon | Gorgonzola | gepofte rode ui | pittige honing | geroosterde sesam
Diavolo
Ja ja, ‘Nduja [n-doe-dja]. Dat klinkt veel exotischer dan Italiaans, maar het is een typische Calabrische smeerbare worst, gemaakt van varkensvlees en zongerijpte rode pepers voor een lekker pikantje. Eveneens pittig, is de spianata piccante salami. Ben je een echte vleesliefhebber en kun je tegen een spicy smaakstootje? Dan is deze duivels lekker pizza voor jou!

Diavolo

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | ‘Nduja (pikante smeerbare worst met zongerijpte rode pepers) | Spianata piccante | Taggiasche olijven | gepofte rode ui
Geit & Courgette
Er is echt niets dat zo heerlijk ruikt als huisgemaakte basilicumpesto. Rook je het al toen je binnenkwam? De zachte, zoetige gele courgettes zorgen voor een sappige toets, perfecte combi met de zoute geitenkaas. En geen slecht woord over gemarineerde rucola, natuurlijk, maar de echt bijzondere toevoeging is onze rode bietenketchup, met haar unieke aardse maar zurige smaak.

Geit & Courgette

Verse basilicumpesto | gele courgette | geitenkaas | rode bieten ketchup | gemarineerde rucola | pijnboompitten
HAM & TRUFFEL
Het zwarte goud, de truffel! Je hebt er maar een klein beetje van nodig om de hele smaakervaring te beleven. In onze huisgemaakte, verse truffelroom komt de truffelsmaak perfect tot zijn recht. Samen met de proscuitto crudo, een drooggeharde Italiaanse ham, en de gerijpte kaassmaak van Grana Padano, heb je pizza die je keer op keer weer wil bestellen. Een beetje frisse rucola om het af te maken, en je hebt de perfecte pizza.

HAM & TRUFFEL

San Marzano tomaten | verse truffelroom | Prosciutto crudo (Italiaanse drooggeharde ham) | Grana Padano D.O.P. | rucola | extra vierge olijfolie
MARGHERITA
Sommige mensen zien de pizza Margherita als ‘te simpel’, maar eigenlijk zijn het ‘te simpele mensen’ die dat zeggen. De kenners weten namelijk dat ‘simpele’ gerechten de allerlekkerste (en allermoeilijkste!) zijn. Als ‘de basis’, --zonder afleidende poespas-- fantastisch is, dan weet je namelijk dat je goed zit.

MARGHERITA

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | basilicum | extra vierge olijfolie
MARINARA
De pizza Marinara is geboren en getogen vegan, en nee, dat is niet zielig! Ze komt namelijk niets tekort, omdat alles aan haar van de allerbeste kwaliteit is. Smaakvolle, zoete San Marzano tomaten, verse knoflookolie (heb je enig idee hoe fantastisch dat is?) en de perfecte hoeveelheid verse basilicum en wilde oregano.

MARINARA

San Marzano tomaten | verse knoflook olie | basilicum | wilde oregano | extra vierge olijfolie
Paddenstoel & Truffel
Van truffel heb je niet veel nodig voor een smaaksensatie, maar meer is altijd beter, toch? Provolone is een hele zachte, gerijpte kaas van koemelk met een toegankelijke smaak. Ricotta is ook een zachte kaas, die een smaak boost krijgt door de toegevoegde truffel. Extra smaak komt van de pecorino; een harde, ziltige schapenkaas. De kaasjes worden aangevuld met de bijzondere smaak van de akkerpaddenstoelen. Proef jij waarom deze ook wel bekend staat als ‘anijschampignon’?

Paddenstoel & Truffel

Provolone | truffel ricotta | Pecorino met truffel | akkerpaddenstoelen | pijnboompitten | gemarineerde peterselie
Pesto & Stracciatella
Pesto en ijs?! Nee, geen stress, dat is niet díe stracciatella waarmee we deze pizza hebben belegd. ‘Stracciatella’ staat eigenlijk voor ‘stukjes’, en staat hier voor Stracciatella di Bufala. Dat is een hele zachte kaassoort, soortgelijk aan mozzerella, maar dan smeuiiger doordat het kleinie zachte stukjes zijn in een crèmige substantie. In combinatie met onze huisgemaakte, geurige basilicumpesto een absolute win/win combinatie!

Pesto & Stracciatella

Verse basilicum pesto | wilde tomaten | Stracciatella | gemarineerde rucola | pijnboompitten | basilicum
QUATTRO FORMAGGI
Oke, oke. We zeiden wel dat een pizza zonder kaas lekker kan zijn, maar een pizza mét kaas, is dat natuurlijk ook. En een pizza met vier keer kaas? Quadruple win! Provolone is een hele zachte, gerijpte kaas van koemelk met een toegankelijke smaak. Taleggio is een fantastische smeltkaas met een heel eigen, opvallend maar verfijnde smaak.

QUATTRO FORMAGGI

Provolone | Taleggio | Gorgonzola | Grana Padano D.O.P. | basilicum Topping: San Marzano tomatensaus + 1
SALAME NAPOLI
De heerlijke kruidige smaak van onze salami Napoli is niet alleen heerlijk als snack (en perfect met ons huisgetapte pils, hint) maar ook een fantastische smaakmaker op een pizza. Net als het karakter van de gemiddelde Italiaan, is onze Napolitaanse salami een tikkeltje pittig. Maar zowel de Italianen als onze salami hebben een zacht kantje: oneindig veel liefde voor mamma, en de perfecte balans met onze romige buffelmozzarella.

SALAME NAPOLI

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | Napolitaanse salami
Satriale’s
Altijd een interessante optie: de ‘huispizza’, want deze draagt natuurlijk niet voor niets onze naam. Pizza Satriale’s biedt een smakelijke mix van een paar van onze favorieten. Allereerst is er de combi van zoute, drooggeharde ham met zijdezachte burrata. Daarnaast combineren we (natuurlijk!) Italiaanse ingrediënten met overjarige Noord-Hollandse kaas. Proeven?

Satriale’s

San Marzano tomaten | wilde cherrytomaatjes | Prosciutto crudo (Italiaanse drooggeharde ham) | Burrata | pistache | gemarineerde jonge veldsla | Noord-Hollandse overjarige kaas | evoo
Surf & Turf
Alle vlees- én visliefhebbers kennen ‘m wel; de Surf & Turf. Op een pizza zie je ze helaas niet zo vaak samen en dat is een gemiste kans. Al sowieso de moeite is onze kruidige, ovengebraden rosbief. En dat is nog maar 1 van de ingrediënten! De typisch zoetige smaak van de grote Black Tiger garnalen geeft perfect tegengewicht. Met deze pizza weet je zeker dat je the best of both worlds op je bord krijgt!

Surf & Turf

San Marzano tomaten | gebraden rosbief | Black Tiger garnalen | Grana Padano D.O.P. | knoflook | gemarineerde rucola | wilde oregano | citroen
Tonna e Cipolla
To tuna or not to tuna? Bij Satriale’s geven we graag de veggie optie, maar kun je je hart ook ophalen met deze duurzame (MSC-gekeurde) tonijn variant. Een fantastische tegenhanger van verse vis, zijn gefrituurde kappertjes. Echte mini smaakbommetjes! En de ziltige smaken vinden hun balans in onze huisgemaakte gremolata, een mix van citroensap, knoflook en peterselie. Gepoft uitje om het af te maken, en mmm, je zult het voor altijd eens zijn dat duurzame vispizza de lekkerste vispizza is!

Tonna e Cipolla

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | tonijn (MSC) | gefrituurde kappertjes | gepofte rode ui | gremolata (mix van citroensap, knoflook en peterselie)

Vegetariana

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | aubergine | gele courgette | gemarineerde artisjok | Taggiasche olijven | Grana Padano D.O.P. | wilde oregano | evoo
Visvrije Tonijn
Ook een ‘best of both worlds’ is onze vega tonijnpizza. Want een duurzame keuze is geen minder smaakvolle keuze! Dit is een onklassieke klassieker, want natuurlijk hoort ook bij de visvrije tonijn een (gedroogd) kappertje. Echte mini smaakbommetjes! En dan hebben we het nog niet eens over de gepofte rode ui gehad... Van overtuigd veggie tot rasechte visliefhebber: iedereen zal het eens zijn dat dit de lekkerste ‘tonijn’-pizza is!

Visvrije Tonijn

San Marzano tomaten | buffelmozzarella | visvrije tonijn | gedroogde kappertjes | gepofte rode ui | gemarineerde peterselie